avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit bancar

Buna seara!
Daca o persoana fizica a fost in baza de date ca rau platnic la o banca acum 2 ani iar in urma cu aproximativ 10 luni si a deschis o firma(SRL) poate sa solicite acordarea unui imprumut pentru firma? Are vreo sansa sa i se acorde un credit pentru dezvoltarea firmei( ma refer la bani pe care sa i utilizeze pentru cumpararea marfii)
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:55, 29 Septembrie 2011
Puteti solicita la Biroul de credit informatii (Raportul de credit) referitoare la acea inscriere in baza de date, ca rau platnic.
[ link extern ]


Pentru credite/linie de credit- sa zicem, pentru dezvoltarea IMM-urilor (ipotetic-nu stiu ce fel de SRL sunteti) puteti studia ofertele societatilor de profil.

Ar trebui sa contactati ofiteri de credite, la mai multe societati bancare, sa faceti, practic, un mic studiu de piata, ca sa aflati daca indepliniti conditiile impuse de fiecare societate de profil, in parte, in vederea acordarii/obtinerii imprumutului.




~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite pot obtine societatile comerciale cu administratori care sunt in biroul de credite? pegas pegas buna seara citisem mai demult ca daca esti in biroul de credit ca persoana fizica,daca esti actionar la o firma ,respectiva firma poate lua imprumut. asadar ... (vezi toată discuția)
Executare silita administrator pentru credit contractat de catre srl mariusgfb mariusgfb Buna ziua. Un prieten a avut un SRL prin 2012, a livrat marfa unui alt SRL care nu a mai platit marfa si si-a declarat falimentul. Firma furnizoare s-a inscris ... (vezi toată discuția)
Card de salarii ce nu a fost inchis timp de 5 ani! lauricafl lauricafl Buna ziua! Am urmatoarea problema. Am avut un card de salarii la banc post. In iunie 2004 firma la care lucram a incheiat conventia cu Banc post si a ... (vezi toată discuția)