in momentul cand am facut actele premergatoare de vanzare cumparare nu existau debite nici noi si mai ales vechi , iar in contractul autentificat la notar nu se specifica nimic despre datorii. Incepand cu septembrie 2011 au inceput cei de la asociatie sa treaca restante desi pe chitantele care erau eliberate se scria clar luna pt care erau efectuate aceste plati. Eu consider ca este un abuz si sper ca justitia sa faca dreptate .
da am fost la asociatie si chiar am avut la mine chitantele platite la asociatie de catre cei care locuiesc cu chirie , dar presedintele asociatiei mi-a spus ca cei de la care am cumparat apartamentul au datorie fata de asociatie si ca daca ei nu platesc voi plati eu acea datorie.
Ce sa fac in situatia data?cand am cumparat apartamentul in 2007 nu mi-a spus nimeni de nici o datorie
Multumesc
eu cred ca procurorul care a dispus ordonanta pt sechestrru a facut un abuz , iar motivul pt care a facut asta este ca unul dintre fostii proprietari este var primar cu mine.
Am cumparat un apartament in anul 2007 cu acte in regula iar in 2011 am aflat ca fostii proprietari sunt cercetati intr-un dosar de delapidare . S-a pus sechestru asigurator pe apartament si acum 2 saptamani am fost citata intr-un proces ca nu mi-am achitat intretinerea desi eu nu am locuit acolo niciodata. Mentionez faptul ca in apartament au stat fostii proprietari , dar si-au platit toate restantele pentru care exista chitante. Ce pot face in acest caz ptr ca la procesul care a avut loc pe 11 aprilie , asociatia de proprietari nu a venit si s-a amanat ptr a fi citata cu mentiuni
Am facut ce m-ati invatat , dar fara succes . Mi s-a spus ca din punct de vedere tehnic nu se poate sa am acces la doua abonamente chiar daca sunt platite si ca degeaba ma duc la protectia consumatorului ca nu o sa rezolv nimic. Am citit cu atentie toate contractele si din ele nu reiese ca daca nu achit un abonament nu ma pot folosi de cel pe care il aveam achitat la termenul scadent. Va multumesc pentru raspuns si pentru sfaturi
Buna seara, am si eu o intrebare referitoare la plata unor abonamente la o firma de telefonie mobila.
Mai exact am 4 abonamente pe numele meu si deoarece luna aceasta nu am primit banii la timp am achiatat doar doua abonamente in loc de 4. mi s-a spus ca voi avea acces doar la abonamentele platite dar cand am sunat sa fac confirmarea platii mi s-a spus ca nu pot avea acces la convorbiri pana cand nu voi achita si celelante doua abonamente.mentionez ca abonamentele sunt incheiate in perioade diferite si nu toate odata.
multumesc X-(
[Editat - nu mai scrieti cu litere mari, va rog - se citeste greu]
Am lucrat ca administrator asociatie pana in anul 2006 si am fost reclamata la politie ca as fi fraudat asociatia.Nu s-a putut stabili un prejudiciu desi au fost facute doua expertize si o contraexpertiza.Anul trecut - 2010 - am fost chemata la parchet si mi s-a adus la cunostinta ca am dosar penal si am fost trimisa in judecata.