avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate alina_ion_escu

Activitate alina_ion_escu

Răspuns la discuția divort
cred ca le cam calca pe urma Columbenilor......aici cred ca este vb de slabiciune psihica.........din partea lui:D
:Dsdianaviolina a scris:

Cand veti fi chemata la politie sa dati declaratie, veti relata faptul ca ati fost nevoita sa va schimbati locatia si ca sotul a plecat cu o parte din bunurile personale si bineinteles, cu masina :duh:.
Cat priveste divortul, vorbiti cu avocatul care va asista si vedeti de ce dureaza atat de mult, acum legea permite un divort civilizat, solutionat in doar cateva termene.
Si cu plangerea dvs, e bine sa va vedeti de treaba, daca nu doriti sa aveti acelasi comportament ca al lui Iri si columbeanu.......:-/
va multumesc frumos!
Discuție divort
buna ziua,
in urama cu un an sotul meu a parasit domiciliul pentru o relatie extraconjugala,a introdus cerere de divort si cu toate acestea nu sunt lasata in pace de catre el,a depus o reclamatie la politie impotriva mea ca as fi luat bunurile din casa si le-am dus intr-o locatie necunoscuta.Dar eu a trebuit sa iau acele bunuri pentru ca stateam cu chirie si expirase contractul de inchiriere si nu mai puteam locuii acolo.tin sa precizez ca el cand a parasit domiciliul a plecat cu bunurile lui personale si masina.
Divortul nu sa terminat.el incearca sa ma intimideze?
Pot face si eu o reclamatie la politie ca a plecat cu masina?
Este oare o forma de santaj sentimental?

Multumesc frumos!
el fiind militar la pensia de intretinere intra si norma de hrana?
Discuție divort
Buna seara,am si eu o intrebare.Sunt in divort cu copil minor pot cere o pensie de intretinere mai mare daca nu am casa si locuiesc cu chirie cu fetita mea?
Tin sa precizez ca sotul a declarat ca imi lasa copilul mie,pe el nu-l intereseaza unde o sa stau cu copilul,defapt nu prea il mai intereseaza nimic legat de copil.Acum il intereseaza doar fericirea lui alaturi de amanta.Credeti ca pot obtine o pensie de intretinere mai mare in conditiile astea?
Multumesc
Discuție divort
intampinarea este obligatorie intr-un proces de divort?
si daca nu fac o intampinare ,ce se intampla?
daca sunt in concediu medical si nu ma pot prezenta la termenul de divort,ce se intampla?
Discuție divort
Buna ziua,am si eu o intrebare.Sunt in divort cu sotul meu si avem si un copil minor ,el a parasit domiciliul de 4 luni de zile ,divortul inca nu a inceput prima infatisare este in martie si as vrea sa stiu ce obligatii are sotul fata de mine si copil in tot acest timp pana la divort el fiind plecat de acasa la amanta.