avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate AdamCosti

Activitate AdamCosti

Buna Ziua !
Imi spuneti va rog frumos daca sa modificat grila de impozitare a conventiilor civile, si daca da ce anume. Pana in decembrie 2015 se retinea doar Sanatate si impozitul de 16%. Va multumesc !
Răspuns la discuția Recuperare paguba
Multumesc de raspuns
Este vorba de un proces intre 2 societati comerciale!
buna ziua,
in urma unui incendiu am avut o paguba stabilita prin expertiza contabila la o anumita valoare. Am rugamintea sa-mi spuneti daca in eventualitatea ca voi castiga i instanta recuperarea sumei din expertiza contabila, aceasta va fi impozitata??? si va trebui sa platesc TVA???
Discuție Taxa Auto
Buna Ziua,
Ne lamureste cineva daca se plateste Taxa de Timbru si pentru masinile la care a fost platita taxa de inmatriculare cand au fost prima data inscrise??? Va multumesc!


#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Răspuns la discuția Angajat internat
Va Multumesc!
Atunci trebuie sa astept sa vad cu ce documente v-a venii...
Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie.
Am la societate o angajata care este insarcinata, din 15 martie pana in 28 martie a avut concediu medical, iar din data de 29 trebuia sa se prezinte la serviciu, dar in 29 m-a sunat si m-a anuntat ca este internata in spital.
Intrebare... o voi ponta in aceste zile sau o trec absenta? ce documente trebuie sa-mi aduca?? si cand pentru ca, concediul medical trebuie depus in 6 zile de la emiterea lui.
va multumesc
AdamCosti