avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate triscaucarmen

Activitate triscaucarmen

Discuție MIJLOACE FIXE
Cum inregistrez in contabilitate ridicarea de catre firma de leasing, deoarece am avut rate restante,a unui autoturism?Mentionez ca, de la firma de leasing nu am primit decat un proces verbal de ridicare.La data ridicarii autoturismului societatea mai are de achitat 14 rate de leasing curente si 4 rate restante.Eu trebuie sa scot din evidenta acest mijloc fix, doar in baza procesului verbal?Nu stiu cum trebuie sa fac inregistrarile contabile?
As vrea sa stiu daca, o factura proforma intracomunitara de achitare a unui avans pentru un utilaj, se declara in declaratia 390?Precizez ca este factura proforma nu invoce.Pe factura proforma este inregistrata toata valoarea utilajului, dar de achitat s-a achitat doar un avans de 20% pentru care nu exista factura.
La o societate am un punct de lucru in alt judet, iar acum am primit un certificat medical din alt judet cu cel al sediului firmei si nu stiu unde trebuie sa depun certificatul medical, la cjas unde am sediul firmei sau la cjas unde este emis certificatul medical?Se mai depune aceea instiintare de concedii medicale in maxim 5 zile sau nu si unde trebuie sa o depun in judetul unde am sediul firmei sau unde este punctul de lucru?Va multumesc.