avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu medical

La o societate am un punct de lucru in alt judet, iar acum am primit un certificat medical din alt judet cu cel al sediului firmei si nu stiu unde trebuie sa depun certificatul medical, la cjas unde am sediul firmei sau la cjas unde este emis certificatul medical?Se mai depune aceea instiintare de concedii medicale in maxim 5 zile sau nu si unde trebuie sa o depun in judetul unde am sediul firmei sau unde este punctul de lucru?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cameliasilvia , utilizator 15:49, 21 Martie 2011
se raporteaza unde e societatea mama, da se mai depune instintarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere punct de lucru in alt judet IGHI IGHI Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema : S.C. pt. care lucrez isi va deschide curand un Punct de Lucru in alt judet . Primul pas este sa incheiem ... (vezi toată discuția)
Ce poate face angajatorul in situatia in care certificatele medicale ale unui angajat sunt false cristina69 cristina69 Buna ziua As vrea sa imi spuneti punctul dvs. de vedere cu privire la urmatoarea speta: o societate comerciala X a trecut printr-un proces de disponibilizare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare punct de lucru in cazul sucursalelor Emil Lasconi Emil Lasconi ART. 43 (1) Sucursalele sunt dezmembrăminte fără personalitate juridică ale societăţilor comerciale şi se înregistrează, înainte de începerea ... (vezi toată discuția)