avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters193525

Activitate ContSters193525

O firma in lichidare este obligata sa treaca la impozitul pe venit de la cel pe profit?
Discuție declaratia 394
In luna februarie nu am intrari si iesiri firma fiind in lichidare. Cum sa validez declaratia 394 cu 0 pentru ca atunci cand dau validare imi spune ca ultima operatie introdusa este incompleta. Ce trebuie sa fac?
Daca o firma este in lichidare este obligata sa ma treaca la microintreprindere si sa depuna acele declaratii?
Va rog sa imi ziceti daca fratele meu a primit o pedeapsa de 6 luni inchisoare cu suspendare conditionata si in baza art 81Cod penal dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei pe durata unui termen de incercare de 2 ani si 6 luni cat este pana la urma acest termen ( 3 ani si 2 luni) si cum se calculeaza acest timp de la prima sentinta sau de cand a ramas definitiva ?
Discuție comunicare
Va rog sa imi spuneti unde sa ma adresez daca eu nu am primit comunicare de la tribunal cu inscrierea in masa credala a unei firme in lichidare. Colegii mei au primit si pe comunicare sunt trecuta doar ca eu nu am primit eu dar eu nu am primit.
Va multumesc
Va rog sa imi spuneti daca la microintreprinderi intra acum si firmele care nu au nici un angajat
Discuție Declaratia 101
Va rog sa imi spuneti cum se depune decl 101 pe anul 2012 online. Eu am depus-o de pe eguvernare dar cand o verific pe site-ul anaf imi zice :

"Ne cerem scuze, dar cererea dumneavoastra nu a putut fi indeplinita!
Nu s-a gasit o declaratie depusa cu acest numar de inregistrare pentru acest CUI. "
Ce trebuie sa fac?
Răspuns la discuția declaratia 112
Data se schimba dar anul nu #-o .Ziceti ca incapand de maine se schimba anul?
Discuție declaratia 112
Buna ziua
Va rog sa imi spuneti de ce pe declaratia 112 imi apare tot anul 2012 si nu 2013? Ce ar trebui sa fac daca vreau sa depun maine dec.112 pe luna ianuarie 2013?
Discuție calcul salar
Va rog sa imi spuneti cum intocmesc statul de plata daca salariatii primesc 3 salarii compensatorii? Acestea se adauga la salarul pe luna ianuarie si se calculeaza impreuna contributiile ( mai putin somajul)? in declaratia 112 ce se trece? salarul pe ianuarie sau si cele 3 compensatorii?