va multumesc pentru raspunsuri. o sa astept termenul si o sa ma prezint pentru ca si daca s-a facut un abuz si anume am fost denumit faraa fi vreodata implicat in ceva tot o sa raman in evidenta asiguratorilor cu evenimente rutiere si deci voi plati un rca mai scump de la anul. asta e romania. nu cred ca din 2007 cand s-a si rezovat incidentul p care l-am avut atunci poate sa apara ceva tocmai acum.oricum multumesc de ajutor
pe citatie nu este trecut nimic legat de niciun accident sau eveniment de orice natura.si eu nu am avut accidente din 2007 pana in prezent. iar atunci s-a rezolvat fara probleme si nici nu era vorba de generali asigurari ca fiind asigurator. o sa astept termenul stabilit sa vad ce se intampla acolo ca am inteles k pana atunci nu imi va fi aratat dosarul cu pricina
am primit o citatie ca intervenient fortat. in citatie este trecut doar reclamantul, sc generali asigurari sa. este trecut si numele unui cabinet de avocatura si se spune ca citatia este pentru fond pretentii. nu imi aduc aminte sa fi avut incidente in 2010 anul de cand este deschis dosarul si nici sa fii avut vreodata asigurare la generali.cum pot afla despre ce e vorba? sau mai ales ce inseamna denumirea asta de intervenient fortat.
salutare. am primit si eu chiar azi o citatie in calitate de intervenient fortat. este precizat doar reclamantul , sc generali asigurari sa, dar nu si un parat. dosarul este din 2010 dar eu nu am fost implicat in niciun accident anul trecut si mai ales nu am avut niciodata asigurare de niciun fel la generali sa. ce ma sfatuiti?
angajatorul nu poate desfiinta un post indiferent de motivele invocate de acesta si nu poate concedia/disponibiliza un angajat in perioada in care acesta este in concediu medical. poti face contestatie impotriva deciziei de desfiintare a postului daca aceasta a fost intocmita in timpul in care erai in CM.