avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... intervenient fortat.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

intervenient fortat.

am primit o citatie ca intervenient fortat. in citatie este trecut doar reclamantul, sc generali asigurari sa. este trecut si numele unui cabinet de avocatura si se spune ca citatia este pentru fond pretentii. nu imi aduc aminte sa fi avut incidente in 2010 anul de cand este deschis dosarul si nici sa fii avut vreodata asigurare la generali.cum pot afla despre ce e vorba? sau mai ales ce inseamna denumirea asta de intervenient fortat.
Cel mai recent răspuns: gheorgheb , utilizator 22:56, 19 Aprilie 2011
dosarul este inregistrat in 2010, insa cel mai probabil este vorba despre un incident cu o data anterioara anului 2010, in ceea ce priveste societatea de asigurari poate fi vorba despre societatea care a platit despagubirile si care acum incearca recuperarea lor ,
daca ati primit citatia , cu acea ocazie tb sa va fi fost comunicate si inscrisurile care stau la baza introd dvs in cauza
cel mai bine este sa mergeti la arhiva judec sa cereti dosarul la studiu si prezentati citatia sau in fata instantei la termenul pt care ati fost citat si cereti lamuriri si un termen pt a va pregati apararea si a lua la cunostinta de continutul dosarului
pe citatie nu este trecut nimic legat de niciun accident sau eveniment de orice natura.si eu nu am avut accidente din 2007 pana in prezent. iar atunci s-a rezolvat fara probleme si nici nu era vorba de generali asigurari ca fiind asigurator. o sa astept termenul stabilit sa vad ce se intampla acolo ca am inteles k pana atunci nu imi va fi aratat dosarul cu pricina
Ca intervenient fortat nu va angajeaza cu nimic. Puteti chiar sa nu va prezentati. Dar sunteti chemat probabil in legatura cu un eveniment in care ati fost angrenat si acum va trebui in instanta sa aratati ca evenimentul s-a produs asa cum ati declarat, in locul aratat si sunteti persoana implicata etc.
va multumesc pentru raspunsuri. o sa astept termenul si o sa ma prezint pentru ca si daca s-a facut un abuz si anume am fost denumit faraa fi vreodata implicat in ceva tot o sa raman in evidenta asiguratorilor cu evenimente rutiere si deci voi plati un rca mai scump de la anul. asta e romania. nu cred ca din 2007 cand s-a si rezovat incidentul p care l-am avut atunci poate sa apara ceva tocmai acum.oricum multumesc de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie in calitate de intervenient fortat ContSters236702 ContSters236702 Buna ziua. Fiica mea a provocat un accident (a trecut pe rosu), i-a produs daune masinii lovite, fara victime, intelegere amiabila. Conducatorul auto lovite ... (vezi toată discuția)
Am fost citat ca intervenient fortat dupa 2 ani de la o usoara tamponare ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara.Se pare ca dupa 2 ani de la accidentul(sau ma rog mica tamponare) dupa care am fost sanctionat cu amenda contraventionala si permisul luat pe 2 ... (vezi toată discuția)
Judecatorul poate emite mandat de aducere pentru un intervenient intr-un proces? andreeagherasim andreeagherasim Buna ziua, pe scurt, anul trecut am produs un accident de circulatie: din neatentie am trecut pe rosu si am taiat calea unei doamne. Mi-am recunoscut vina, am ... (vezi toată discuția)