Ora estimata: 08:30
Complet: Complet 2 Penal - AM
Tip solutie:
Solutia pe scurt: În temeiul art. 485 alin. (1) lit. a) C. proc. pen. admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Campina cu inculpatul ....... FLORIN, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, prev. de art.336 alin.1 cp, obiect al cauzei penale nr.3866/P/2014, ŞI ÎN CONSECINŢĂ: În temeiul disp.art.336 alin. 1 cp, a art.61 alin.1,2,3,4 lit. c cp, a art.74 cp ,condamnă pe inculpatul .......FLORIN, la pedeapsa amenzii în cuantum de : 5000 (cinci mii ) lei (compusă din 250 zile amendă x20 lei) pentru săvârşirea infracţiunii de de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, (fp.14.12.2014). Atrage inculpatului atenţia asupra disp. art.63 cp. În temeiul art. 274 alin. (1) C. proc. pen. obligă pe inculpat la plata sumei de 600 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Dispune avansarea sumei de 400 lei -reprezentand onorarii apărători din oficiu -de către Serviciul Contabilitate Tribunalul Prahova către Baroul Prahova. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare Pronunţată în şedinţă publică astazi , 6 octombrie 2015.
Document: Hotarâre 192/2015 06.10.2015
Intrebarea mea este daca se poate plati in mai multe rate..::? Sau daca nu in cat timp trebuie platit?
[ link extern ]
IN link se gaseste continutul dosarului .. Ce se poate face in cazul in care nu este in tara ? cum putem rezolva fara sa ne intoarcem acasa?
multumesc in avans
Buna ziua..
Revin cu o noua problema ...
Bunicul meu are o proprietate de 500 de metri patrati care cuprinde si o casa ... IN acte aceasta proprietate nu are drum de acces...
el vrea sa vanda terenul .
Inginerul cadastral a spus ca nu poate vinde un teren fara drum de acces.
Pe acest teren dupa vanzare o saavem nevoie si de o autorizatie de constructie.
Cum putem face?
Buna Seara.
Ce se poate face in urmatoarea situatie:
Fapta:FURT
CONDAMNAT 2 ANI PT. FURT CALIFICAT SI CONDUCERE FARA PERMIS
Anul INTAMPLARII: 2008
Condamnatul A fugit din tara imediat dupa aflarea sentintei.
In prezent el doreste sa se intoarca in tara sa rezolve situatia.
SOLUTII ?
L a momentul condamnarii inculpatul era minor.17 ani.
am de gand sa platesc si suma ptr care sunt executat silit. dar nu acum. constructia casei am inceput-o deja. mai avem putin si terminam. O sa contactez un avocat specializat sa vad ce pot face.
oricum multumesc ptr raspunsuri
Buna seara.
Impreuna cu prietena mea am decis sa construim o casa. Ea are terenul eu vin cu bani si mai contribuie si ea cu ce poate.
As vrea sa stiu ce as putea face ca sa nu raman cu nimic pe viitor.
Deocamdata eu nu pot face act de vanzare cumparare sau altceva cu ea ptr ca am o executare silita pe numele meu.
Ce ma sfatuiti sa fac...?