Eu sunt din R.Moldova si am obtinut cetatenia acum 2 ani, as vrea sa le pot face cetatenie si parintilor surorii si fratelui meu in regim de urgenta, ei au depus dosarele acum un an si nu au primit nici un raspuns cum urgentez dosarele?Si daca pot veni in vizita nefiind nevoie de invitatii si vize:acestea fiind costisitoare si cer mult timp, daca mai exista si alte metode???
Multumesc anticipat!!!
Cine poate sa-mi spuna: in ce conditii poate fi anulat un contract de intretinere?si toate metodele posibile de anulare?precum si de catre cine poate fi atacat acest act?daca unul din parinti vrea sa ne dea in judecata pentru partea lui in acelasi timp celalalt parinte e de partea noastra.......in astfel de conditii cate sanse are sa castige procesul adica sa rupa actul: fiind unul impotriva la 3?si cam cat dureaza un astfel de proces?
Multumesc anticipat!
M-am mutat in Pantelimon acum 2 ani, timp in care am umblat la zeci de usi batand de sute de ori pentru o RACORDARE LA CANALIZAREA PRINCIPALA si nimeni nu stie nimic si nu ii intereseaza, ba si mai mult...........dupa un sir de audiente la domnul Primar al comunei Pantelimon primim o scrisoare de la primarie cum ca se vor apuca de aceasta lucrare in primavara anului 2011, adica acum ceea ce nu s-a intamplat,iar ieri la o confruntare cu dl primar mi se spune ca nu dumnealui e obligat sa execute aceasta lucrare, pai si atunci cine oare daca nu Primaria???Oricine care vede acest mesaj rog sa vina cu o sugestie:unde sau ce as putea face sa-mi rezolv aceasta problema cat de curand posibil........Ma gandesc sa chem televiziunea sa vada cum arata o strada din SUBLINIEZ CENTRUL orasului Pantelimon(asta daca se poate numi ORAS) astept sfaturile dumneavoastra si poate o mana de ajutor(daca din intamplare vede cineva competent de aceasta MARE problema).Va multumesc anticipat si astept....
Ma numesc Natalia, si caut munca la domiciliu, am 26 ani am facut facultatea de stiinte economice la Galati cu bursa de stat si master de specializare in domeniul contabilitatii aici in Bucuresti unde m-am si casatorit.Am lucrat in acest domeniu in cadrul unei firme timp de 7 luni, acum stau acasa cu copilul meu de un an pentru ca nu am cu cine sa-l las sa plec la munk deoarece stau cu socrii ambii fiind bolnavi, din care cauza nu-i pot lasa cu copilul........sper sa ma inteleaga vreun angajator si sa-mi ofere un loc de munca, dar acasa:)
Ce stiu sa fac: contabilitate primara asta am facut timp de 7 luni la firma respectiva, nu dau nume, as putea sa traduc articole din limba rusa cunosc limba la fel de bine cum cunosc si limba romana pentru ca sunt moldoveanca din Republica Moldova dar am si cetatenie romana!
Astept oferte de la angajatori!
Multumesc!!!