avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere!

Cine poate sa-mi spuna: in ce conditii poate fi anulat un contract de intretinere?si toate metodele posibile de anulare?precum si de catre cine poate fi atacat acest act?daca unul din parinti vrea sa ne dea in judecata pentru partea lui in acelasi timp celalalt parinte e de partea noastra.......in astfel de conditii cate sanse are sa castige procesul adica sa rupa actul: fiind unul impotriva la 3?si cam cat dureaza un astfel de proces?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 06:57, 19 Martie 2011
oricare din parti poate cere rezilierea contractului. parintele care doreste asta trebuie sa dovedeasca ca nu v-ati respectat obligatiile contractuale
poate si unul dintre cei doi parinti sa promoveze in instanta o actiune care sa aibe ca obiect rezilierea contractului. ii va insa dificil sa probeze ca proprietarii de drept nu isi indeplinesc obligatia de intretinere atata vreme cat sotia dansului va fi chemata ca martor si va sustine ca nu exista niciun temei pentru rezilierea contractului.
Mama nu este tert fata de contract si va figura ca parat in proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere darabaneanu darabaneanu va rog sa ma ajutati fratele meu stabit in italia de 10 ani , in urma cu 6 ani venind doar pentru 4 zile au convins pe parinti sa faca acte de va cum cu ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere vs testament Georgescul Georgeasca Georgescul Georgeasca un batran de 82 ani face contract de intretinere cu o familie de foarte buna-credinta, contract autentic solemn la care participa si reprezentantul autoritatii ... (vezi toată discuția)
Cum se anuleaza un act de vanzare a terenului? Mycoolusername Mycoolusername Bunica mea a vândut unui neica-nimeni casa cu terenul aferent cu clauză de întreținere. Acesta stă la București, ea stă la Mangaliazz. Nu a ... (vezi toată discuția)