avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se anuleaza un act de vanzare a terenului?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se anuleaza un act de vanzare a terenului?

Bunica mea a vândut unui neica-nimeni casa cu terenul aferent cu clauză de întreținere. Acesta stă la București, ea stă la Mangaliazz. Nu a întreținut-o cu nimic. Au trecut deja 5 ani.
Cum poate să anuleze acest act?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:01, 24 Decembrie 2010
Un aocat bun si atacare in justitie !!
~ Conținut șters la cerere ~
Nici sa nu mai stea pe ganduri !!! Luati-va un avocat si deschideti actiune pentru rezilierea contractului de intretinere. Nu e de joaca ! Dupa moartea bunicii nu se mai poate face nimic.
sa promovez in instanta o actiune care sa aibe ca obiect rezilierea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire monica_elena monica_elena Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc. Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)
Succesiune campionul campionul Bunicul meu a decedat in 1990 si tatal meu in 1996. Bunica a primit in 1993 titlu de proprietate in baza legii 18/1991,doar pe numele dansei-7ha si doua ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere poate fi atacat mmykky mmykky Contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere incheiat intre fratele si parintii mei poate fi atacat de catre sotul meu sau de catre mine ca sora ... (vezi toată discuția)