Buna.Daca am o sentinta care nu este definitiva in care este stabilit un program de vizita a copilului. Pot sa-mi vad baiatul?Aceea sentinta produce efecte pana la urmatoarea pronuntare?Va multumesc!
Buna ziua.Sunt in procces cu cineva,iar aceasta persoana a adus ca martor pe fosta s-a soacra,care este bona la copil.Concret nevasta celui cu care ma judec a fost casatorita cu baiatul bonei si are un copil cu accesta.A divortat si s-a recasatorit cu actualul sot,cu care a mai dat nastere unui copil. De aici vine si intrebarea:Poate avea calitate de martor in proces,din moment ce este bunica unuia dintre copii?Va multumesc anticipat!
Executorul judecatoresc nu stiu ce tot face,dar de 2 ani astept sa recuperez niste sume.Persoana de la care trebuie recuperate sumele este solvabil din toate punctele de vedere...masini,terenuri,apartamente,conturi in banci.Nu inteleg de ce nu pune sechestru pe ele si sa faca licitatie publica
D-le dobrev,nu familia m-a dat decedat,ci un verisor primar cu care sunt in proces,intentat de el,pentru succesiune.Nici n-am stiut ca m-a dat in judecata.Am aflat intamplator.Cand am aflat de proces m-am prezentat in instanta.
Nu exista la dosar probe care sa sustina decesul meu.Pentru asta si intrebarea mea,cum este posibil sa declari pe cineva decedat fara probe?Uimirea mea este cum instanta a acceptat,fara sa ceara probe!?X-(