avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este posibil sa declari pe cineva decedat in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este posibil sa declari pe cineva decedat in instanta,fara a face dovada?

Am avut neplacuta surpriza sa fiu declarat decedat in instanta.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Bogdan , Avocat 19:39, 14 Martie 2011
Interesant:)
Faceti o cerere de repunere pe rol.
totul este posibil. prezentati-va in instanta ca sa aratati intantei contrariul.
am impresia ca ati putea atrage raspunderea penala a persoanei care a declarat aceasta. depinde ce a urmarit persoana si depinde de situatie. nu ma pronunt ca nu stiu despre ce e vorba dar asa zic eu.
faceti recurs peste termen!
daca ati plecat de la domiciliu si nu ati mai luat legatura cu familia timp indelungat exista si aceasta posibilitate.
aveti parghiile legale ca sa anulati acea sentinta.
Intrebarea mea este daca este posibil fara dovezi.

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate-declaratie referent yua yua Buna ziua, sunt intr-un proces cu verisorul meu, care cere modificarea titlului de proprietate al tatalui meu, titlu eliberat in anul 2000, iar el nu a ... (vezi toată discuția)
Anulare testament doricuta42 doricuta42 Buna ziua Am o intrebare referitoare la un testament facut de bunica mea in anul 1959, pentru un teren, aflat in judetul Iasi. In acest testament ... (vezi toată discuția)
Recurs împotriva încheierii prin care a fost admisã cererea de încuviințare a executãrii silite Popescu2012 Popescu2012 Se poate face Recurs la încuviințarea executare silita? Mulțumesc anticipat pentru răspunsurile /sprijinul acordat! (vezi toată discuția)