avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Care sunt indatoririle unui executor judecatoresc?
Discuție deschisă în Executare silită

Care sunt indatoririle unui executor judecatoresc?

Executorul judecatoresc nu stiu ce tot face,dar de 2 ani astept sa recuperez niste sume.Persoana de la care trebuie recuperate sumele este solvabil din toate punctele de vedere...masini,terenuri,apartamente,conturi in banci.Nu inteleg de ce nu pune sechestru pe ele si sa faca licitatie publica
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 11:46, 20 Martie 2011
daca executorul nu-si face treaba mergeti la altul. depinde totusi daca ati platit ceva la executor.
puteti sa sesizati camera executorilor judecatoresti sau sa va adresati instantei de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli judecata SPQR88 SPQR88 Buna ziua, Recent am castigat un proces si voi urma sa cer cheltuielile de judecata. Intrebarea mea este: Care sunt mijloacele de coercitie ale Statului in ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Corinas Corinas Buna ziua, As avea nevoie si eu de sfaturile dvs. Am castigat un proces prescum si recursul acestuia de litigiu de munca.Dupa acest proces, fostul angajator ... (vezi toată discuția)
Refuz inscriere la ocpi pt bun cumparat la licitatie de la lichidator judiciar belal62 belal62 Am cumparat la licitatie organizata de un lichidator judiciar o garsoniera (libera de sarcini conform PV de licitatie), dar nu pot intra in posesie (semna ... (vezi toată discuția)