avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vizita copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vizita copil

Buna.Daca am o sentinta care nu este definitiva in care este stabilit un program de vizita a copilului. Pot sa-mi vad baiatul?Aceea sentinta produce efecte pana la urmatoarea pronuntare?Va multumesc!
Cata vreme hotararea prin care a fost stabilit dreptul de vizita al minorului nu este definitiva, nu o puteti pune in executare.
Puteti sa vizitati minorul numai in masura in care parintele caruia i-a fost incredintat minorul accepta vizitarea acestuia.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsire de libertate carmendandu carmendandu Buna seara Un parinte isi impiedica in mod repetat copilul minor, in virsta de 4 ani, sa se intilneasca cu celalalt parinte. Parintii locuiesc separat si nu ... (vezi toată discuția)
Program de vizita ContSters88252 ContSters88252 buna ziua dupa trei ani de procese pentru stabilirea unui program de vizitare a minorei respectiv a fetitei mele, am reusit sa-mi castig ... (vezi toată discuția)
Program de vizita elkahlout_roxana elkahlout_roxana in urma divortului, am hotarare definitiva si irevocabila prin care fetita mea imi este incredintata. in acest caz se intelege ca exista un program de vizita ... (vezi toată discuția)