dupa trei ani de procese pentru stabilirea unui program de vizitare a minorei respectiv a fetitei mele, am reusit sa-mi castig acest drept in instanta, solutia fiind definitiva si irevocabila.
Dar am fost informat de catre fosta mea sotie ca oricum sentinta nu se va putea pune in aplicare pentru ca fetita , acum in varsta de 8 ani nu doreste sa ma vada si nici nu accepta sa vorbeasca cu mine.Acest fapt nu este altceva decat o consecinta a manipularii fetitei de catre fosta mea sotie.In ultimii trei ani nu am mai reusit sa-mi vizitez fetita deoarece fosta sotie mi-a interzis in mod categoric acest lucru.
Ce pot face in aceste conditii? Daca o sa ma prezint la domiciliul fostei sotii si fetita imi va spune ca nu vrea sa vina cu mine. Cu fosta sotie nu se poate vorbi deorece este foarte iritata din cauza procesului de partaj aflat inca pe rol.
Exista vreo solutie?
daca este bun cu ea te va cauta ea pe tine cind e mare
daca meriti
nu e important la cine ramine copil ca singele apa nu se face
cit de tirziu copil va afla adevar si va sti care merita sau nu respect si iubire
depinde daca faci diferenta ca nu copil a creat problema ci , voi , aia mari
daca dai tot pentru ea...faci ce poate tu mai bine ..fii sigur ca ea te va cauta intr o zi
poate la tine in africa se poate astepta o viata. dar pentru mine e importanta fiecare zi care trece fara sa-mi vad copilul.
vedem diferit lucrurile si daca nu sesizezi aspectul canta cucuriguuu in alta ograda
Aveti o hotarare care va dreptul sa va vizitati copilul conform programului stabilit de instanta.Daca sotia dvs. continua sa va obstructioneze acest drept aveti posibilitatea sa formulati o plangere penala intemeiata pe disp.art.307 al. 2 c.pen.-nerespecatrea masurilor privind incredintarea minorului-plangere ca va trebui dovedita cu probe -martori si inscrisuri.
Chiar daca este posibil ca la inceput minora sa nu doreasca sa va vada, aceasta fiind influentata de fosta sotie, este de preferat sa continuati sa va apropiati de ea cu timpul..si sa urmati programul stabilit.
Din pacate n-am sa inteleg niciodata de ce unii parintii ( in cazul acesta mama) amesteca conflictele personale cu dreptul si interesul minorilor si implicit al celuilalt parinte caruia nu i s-au incredintat copii.;)