avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate catyusha26

Activitate catyusha26

Multumesc pt raspuns!O zi buna!
Buna ziua,
Imi poate spune cineva ce acte sunt necesare in momentul in care vrei sa cumperi un apartament , pe a actul propriu zis de vanzare cumparare, ce alte acte mai implica acest demers?
Multumesc anticipat
Discuție Donatie imobil
Buna seara,
Care sunt clauzele in cazul donatiei unui imobil , mai exact asi vrea sa stiu ce se poate in cazul in care cel care mi-a donat imobilul, isi revoca donatia?Cum ar trebui sa procedez?stiu ca o donatie poate fi revocata , cred ca cel mai sigur este un act de vanzare -cumparare?
Discuție Acte
Buna seara
Va rog daca ma poate ajuta si pe mine cineva cu un raspuns:cat costa actele de vanzare cumparare pt o garsoniera, specific garsoniera se afla in botosani conf 1, si zona semicentrala!multumesc anticipat
Răspuns la discuția Contract de chirie
Buna seara! Am o mare rugaminte daca ma poate ajuta cineva cu un model de contract de chirie, intre persoana juridica si persoana fizica.multumesc
Multumesc pentru raspuns!

Va rog daca ma mai poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema, referitor la intrebarea pusa mai sus: am fost la finante si am aflat ca intr-adevar contractul care l-am avut cu persoana respectiva afost reziliat de proprietarul respectiv fara stirea mea, mi-au spus cei de la finante ca se poate plati retroactiv respectiv ca proprietarul ar trebui sa declarere pe propria raspundere ca a anulat contractul dar totusi am fost in continuare in chirie la el.am cerut recalculare asta se rezolva, intrebarea mea este ce ar putea pati din punct de vedere fiscal proprietarul care recunoste ca m-aa vut in continuare in chirie?ce consecinte are proprietarul?multumesc anticipat
multumesc pt raspuns!
Buna seara,
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns:
Am avut un contract de inchiriere apartament intre mine-chirias si o alta persoana fizica, am aflat acum o saptamana ca persoana respectiva a reziliat contrctu;l fara stirea mea,mentionez ca acest contract era inregistrat la finante deci plateam impozit pt chiria care o primeama, primeama bani de la locul de munca si de asta imi treb ac contract de chirie ca sa justific de ce iau ac bani si k nu am loc personala.
Intrebarea este :: se mai poate face in cazul in care acest contract a fost reziliat fara stirea mea, la modul k eu tre sa justific la serv ca am avut in continuare ac contract.ideea este se mai depune pt perioada care deja a trecut, adica cu aprox un an in urma?
multumesc
multumesc