Buna seara,va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.
Iata cazul meu:lucrez intr-un important lant de farmacii.De curand, s-a schimbat conducerea societatii,iar noii ocupanti ai postului au venit cu tot felul de idei,pe care, de altfel, le-au si aplicat.Pe langa mesajele rautacioase pe care le primim prin e-mail,duse la extrem prin amenintari, acum li s-a nazarit sa ne penalizeze pentru medicamentele expirate din farmacie.Acest lucru nu era o noutate pt noi, deoarece si sub vechea conducere am fost penalizati,dar acum se fac comenzi centralizate uriase,pe care, nefiind posibil sa le rulam, suntem obligati sa le platim in caz de expir.Oare nu exista o lege care sa ne apere si pe noi, simplii angajati, de aceste abuzuri?
Va multumesc anticipat
AM INTRAT IN CCC PE BAZA LEGII PRIVIND INDEMNIZATIA ACORDATA STUDENTELOR LA ZI. O ANGAJATA DESTUL DE ACRA DE LA ITM MI-A RASPUNS , IN DOI PERI, CA ACEST LUCRU AR " CONSTITUI" VECHIME PE CARTEA DE MUNCA, DAR CA ITM-UL NU MAI OPEREAZA ASTFEL DE DATE. CE E DE FACUT?MULTUMESC MULT
mama mea va implini 54 ani pe 20 august 2011. are 30 ani vechime, din care 9 ani cu grupa a 2-a de munca. se poate pensiona anticipat? cum se calculeaza pensia? va multumesc anticipat
la sfirsitul lui martie, baietelul meu implineste 2 ani.pot beneficia de somaj daca am intrat in ccc pe baza legii privind acordarea de indemnizatie de crestere a copilului pentru eleve si studente? daca da, pe baza carei legi? unde ma pot adresa?