avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Penalizari salariale nejustificate - imputare produse ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Penalizari salariale nejustificate - imputare produse expirate

Buna seara,va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.
Iata cazul meu:lucrez intr-un important lant de farmacii.De curand, s-a schimbat conducerea societatii,iar noii ocupanti ai postului au venit cu tot felul de idei,pe care, de altfel, le-au si aplicat.Pe langa mesajele rautacioase pe care le primim prin e-mail,duse la extrem prin amenintari, acum li s-a nazarit sa ne penalizeze pentru medicamentele expirate din farmacie.Acest lucru nu era o noutate pt noi, deoarece si sub vechea conducere am fost penalizati,dar acum se fac comenzi centralizate uriase,pe care, nefiind posibil sa le rulam, suntem obligati sa le platim in caz de expir.Oare nu exista o lege care sa ne apere si pe noi, simplii angajati, de aceste abuzuri?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Problema stiri tv.... Enkde Enkde Am o problema mai complicata, la care doresc putina asistenta din partea unor juristi sau avocati cu experienta in domeniu. In cadrul unei emisiuni TV, din ... (vezi toată discuția)
Inselaciune prin internet emiliano zapata emiliano zapata Buna ziua tuturor!As dori sa fiu ajutat si eu intr-o chestiune legata de o inselaciune prin internet: m-am inteles cu o persoana pe care am cunoscut-o pe ... (vezi toată discuția)
O alta problema..destul de ciudata!! mihaela23 mihaela23 Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am ... (vezi toată discuția)