Cata vreme nu s-a solicitat obligarea paratului la plata sumei de 500 lei actualizata cu rata inflatiei si din cate am citit mai sus nici in hotarare nu este mentionat, atunci suma de plata este de 500 +24 lei.Daca in hotarare se mentiona obliga paratul sa achite suma de 500 lei actualizata cu rata inflatiei atunci era altceva, dar asa nu.
daca ea ar fi de acord atunci mai putin, sa zicem 3 termene pentru ca trebuie audiat un martor pentru situatia minoruluisi trebuie efectuata ancheta sociala.
pai prima data te inregistrezi ca pfa, este aproape acelasi lucru ca si un srl. apoi iti faci stamplila, chitantier, facturier. cu cei pentru care vei presta inchei contract de prestari servicii si le dai facura, iar cand incasezi banii le tai chitanta.Bafta
Indiferent daca ea vrea sau nu se poate divorta, chiar daca exista si un minor...durata e in functie de instanta de judecata, oricum cred ca mai mult de 1 an nu poate dura..cat despre apartament acesta se va partaja, daca introduce actiune de partaj, dupa pronuntarea divortului
Nu este posibil ca in propria cale de atac sa i se ingreuneze situatia, instanta de recurs se putea pronunta astfel doar daca si sotia formula recurs, dar erori judiciare se intalnesc, din pacate...cat despre calea de atac, in functie de valorea imobilului, hotararea judecatoriei se putea ataca cu apel sau recurs...daca a fost recurs inseamna ca e gata.