avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

ce pot patii daca nu sunt deacord sa semnez actele de divort!
daca ea m-a inselat de mai multe ori in timpul casniciei,o pot da in judecata pentru daune morale?
Cel mai recent răspuns: Amalia-Mihaela Carciuc , Avocat 12:21, 21 Februarie 2011
daca nu semnati actele de divort, ea se va adresa instantei si divortul se va produce acolo, indiferent daca sunteti sau nu de acord.

nu, din pacate nu aveti sanse sa castigati daune morale de la ea DAR cu probele ce le detineti puteti obtine desfacerea casatoriei din vina ei exclusiva.
divortul va avea loc chiar daca vreti sau nu si nu puteti cere daune morale.
daca el vrea divortul si ea nu vrea nici gand sa-i dea divortul , la mijloc este si un minor ... cat timp se poate prelungi daca baga el divortul( ea nu vrea sa divorteze pentru ca nu vrea sa imparta apartamentul ) ?
Indiferent daca ea vrea sau nu se poate divorta, chiar daca exista si un minor...durata e in functie de instanta de judecata, oricum cred ca mai mult de 1 an nu poate dura..cat despre apartament acesta se va partaja, daca introduce actiune de partaj, dupa pronuntarea divortului
si daca ea ar fi de acord ? cat ar dura ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca am fost inselat de carte soția mea si am probe ... Catalin16661 Catalin16661 Buna ziua! Daca Am fost inselat de carte soția mea si am probe (poze etc) ce pot face din punct de vedere legal? Menționez ca ea vrea sa divorțăm dar eu nu ... (vezi toată discuția)
Martori in divort JulienR JulienR Ce se intampla daca reclamanta a adus doar un martor a carui declaratie este neclara(nu a fost martor la certuri dar a vazut-o cu vanatai pe reclamanta),se ... (vezi toată discuția)
Divort fara copii ContSters381735 ContSters381735 divort fara copi judecata pe fond dureaza mai putin ? am probe in potriva lui, cu fotografi cu femei ca ma inselat si cu vacante facute fara mine, plus ... (vezi toată discuția)