avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

ce pot patii daca nu sunt deacord sa semnez actele de divort!
daca ea m-a inselat de mai multe ori in timpul casniciei,o pot da in judecata pentru daune morale?
Cel mai recent răspuns: Amalia-Mihaela Carciuc , Avocat 12:21, 21 Februarie 2011
daca ea ar fi de acord atunci mai putin, sa zicem 3 termene pentru ca trebuie audiat un martor pentru situatia minoruluisi trebuie efectuata ancheta sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! daca am fost inselat de carte soția mea si am probe ... Catalin16661 Catalin16661 Buna ziua! Daca Am fost inselat de carte soția mea si am probe (poze etc) ce pot face din punct de vedere legal? Menționez ca ea vrea sa divorțăm dar eu nu ... (vezi toată discuția)
Martori in divort JulienR JulienR Ce se intampla daca reclamanta a adus doar un martor a carui declaratie este neclara(nu a fost martor la certuri dar a vazut-o cu vanatai pe reclamanta),se ... (vezi toată discuția)
Divort fara copii ContSters381735 ContSters381735 divort fara copi judecata pe fond dureaza mai putin ? am probe in potriva lui, cu fotografi cu femei ca ma inselat si cu vacante facute fara mine, plus ... (vezi toată discuția)