avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate

Acum 53 de ani familia mea a primit un loc de casa intr-o localitate. Tot atunci acel teren a fost dat bisericii din localitate si noua ni sa dat un teren al bisericii (la schimb). Acum ne-am trezit ca preotul din localitate ne cere sa cumparam o parte din acest teren, pe care se afla si casa, si pe restul sa platim o arenda. Mentionez ca ei au si terenul pe care l-au primit la schimb. Ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters194305 , utilizator 16:48, 21 Februarie 2011
Pia depinde daca aveti contract de cshimb sau acte din care sa rezulte acest schimb
in functie de actele de proprietate pe care le aveti, se pot formula si solutii.
Nu avem niciun fel de act.
In actele de la preot figureaza teren arabil, iar la primarie platim impozit pe cladire si teren intravilan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa fara acte cristiannnnd cristiannnnd Cum pot obtine concesionarea unei case construite pe terenul bisericii dar care casa nu are nici un act?.... (vezi toată discuția)
Impozitul pe teren Claudia F. Claudia F. Buna ziua ! Situatia mea se prezinta in felul urmator : In urma decesului mamei in 2002, a ramas o mostenire cuprinzand o suprafata de teren agricol ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta din arabil in curti constructii Teodor V Teodor V Buna, seara. In 2004, dintr-o eroare, cadastristul a gresit categoria de folosinta a terenului din arabil in curti constructii, intabulandu-l ca teren cu ... (vezi toată discuția)