avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate peterstern

Activitate peterstern

Problema asta e ca eu vreau sa fie nul...:)

Are cineva idee ?
Daca nu mi s-a solicitat certificatul medical la angajare e nul contractul de munca ?
E nul absolut?
Dar actele aditionale la c. de munca, in speta clauza de neconcurenta ?

Sper raspuns autorizat si la obiect, mersi.

Am pus jos si extrasul din CM

Art. 27. - (1) O persoanã poate fi angajatã în muncã numai în baza unui certificat medical, care constatã faptul cã cel în cauzã este apt pentru prestarea acelei munci.

(2) Nerespectarea prevederilor alin. (1) atrage nulitatea contractului individual de muncã.

(3) În situatia în care salariatul prezintã certificatul medical dupã momentul încheierii contractului individual de muncã, iar din cuprinsul certificatului rezultã cã cel în cauzã este apt de muncã, contractul astfel încheiat rãmâne valabil.

(4) Competenta si procedura de eliberare a certificatului medical, precum si sanctiunile aplicabile angajatorului în cazul angajãrii sau schimbãrii locului ori felului muncii fãrã certificat medical sunt stabilite prin legi speciale.
astept in continuare raspunsuri la obiect,

daca nu, nu pierdeti vremea...
intrebarea era simpla: este sau nu infractiune ?

vreau sa stiu dc pot inregistra pe cineva cand spune niste chestii care ar putea fi penale si nu vreau sa ma trezesc ulterior ca este infractiune faptul ca l-am inregistrat...

m-am facut mai bine inteles ?
Deci sa-nteleg ca pot inregistra o convorbire (discutie) fara acordul interlocutorului ? sigur, sigur, sigur ?
NU STIE NIMENI ?
Vreau sa stiu daca inregistrarea unei discutii private cu un reportofon sau orice alt mijloc este sau nu infractiune,

Daca da va rog precizati si articolul din CP sau din legea speciala...
Răspuns la discuția Antecontract penal !!!
nu stie nimeni ?
strici chefu' omului, prietene, fii mai relaxat...

din lipsa de timp te atentionez neexhaustiv (lapidar, succint, laconic) ca "academice lngvistic" (sic!) e un inocent pleonasm, sa nu mai zic ca "academic" nu are nici el saracu' grad de comparatie, ori e academic ori nu... :)

cat despre greseli gramaticale, da si tu un search pe google

te iert oricum, n-o iau personal, oi fi avand si tu problemele tale...

peterstern, mulţumirile tale nu sunt nici corecte gramatical, nici prea academice lingvistic. Chiar dacă sunt însoţite de acea iconiţă...
Nu sunt un pudibond, dar cred că ne aflăm totuşi pe un site juridic.

thanxs themis & miller, it's fuckin' clear now :)