avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Antecontract penal !!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Antecontract penal !!!

Salutare la toata lumea,

povestea pe scurt:

Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare a unor drepturi litigioase ce poata asupra unui imobil, in calitate de cumparator. Vanzatorul se obliga ca pana la data de X sa intre in posesia drepturilor litigioase si tot pana la data X sa-mi vanda o cota parte, pt care am achitat la semnarea antecontractului o suma de bani. (inscris sub semnatura privata, nu la notariat)

Am aflat cu stupoare ca respectivul imobil nu avea nici un litigiu si nici drepturi litigioase ce purtau asupra lui si am ramas inselat (intepat), nu cu o suma foarte mare dar oricum asta nu conteaza banuiesc.

Ce pot face ? Pot actiona si in penal ?

PS : Stiu ca e subsectiunea de civil, insa aici intra mai multa lume...
Ultima modificare: Miercuri, 6 Septembrie 2006
realestate, utilizator
Cel mai recent răspuns: peterstern , utilizator 19:14, 7 Septembrie 2006
nu stie nimeni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract penal !!! realestate realestate Salutare la toata lumea, povestea pe scurt: Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare a unor drepturi litigioase ce poata asupra unui imobil, in ... (vezi toată discuția)
Vanzare cu litigii,legal su nu?? BOGDAN EUGEN BOGDAN EUGEN Se poate face o promisiune la notar pe un teren grevat de sarcini??adica terenul are litigii si propritarul vrea sa faca un act cu cauza, gen: in momentul in ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare avocat sanmih27 sanmih27 Salut,va rog daca puteti puteti sa ma ajutati intr o problema,in urma cu 2 luni m am prezentat la avocat inpreuna cu vanzatorii eu fiind cumparatorul unui ... (vezi toată discuția)