treba e ca el lucreaza cand vrea si cat vrea traba lui. Ideea e ca vrea sa ia bani se duce la Firma x si le prezinta oferta. Firma x vrea un serviciu, se incheie un contract..si colaboratoru isi primeste cota parte din contract / lucrare. Deci ce sa ii stipulez ca lucreaza in medie 20 minute pe zi :)) .daca le-o lucra si p-alea
Ciudat este faptul ca am incercat inainte de a posta acest mesaj acest lucru...insa 3 juristi am intrebat dintre care unul a avut puterea sa spuna ca nu stie, iar ceilalti doi printre care si o firma mi-a spus ca nu e de domeniul lor.....ma scuzati...da bai fratilor asa de grea este problema asta...ca vreau sa il platesc pe ala doar cand el face ceva fara al mai onora in momentele in care , scuzati-mi expresia, "taie frunza la caini"?
Se poate incheia un astfel de contract prin care persoana fizica presteaza niste servicii unei firme, iar aceasta isi asuma anumite obligatii fata de acea persoana? (nu ma refer la contract de munca acela implicand o plata lunara sau daca nu o cheltuiala in plus a angajatorului in afara de salariul net acordat persoanei fizice)
Pai spre exemplu firma nu are tot timpul proiecte de realizat. Si nici nu stiu daca una asta sunt sau nu. In fine angajatul nu are in speta o norma prestabilita ci el este solicitat doar la aparitia unor lucrari. Executa lucrarea isi primeste banii. Nu o executa sau nu sunt lucrari nu primeste nimic. Si nici sa fiu obligat sa platesc dari la stat pentru angajat decat maxim in cazul in care acesta este "productiv".
Ma impiedica ceva (din punct legal vorbind) sa angajez o persoana care are domiciliul in Dambovita si flotant in Bucuresti, iar firma este din Brasov. Dar daca prima varianta este imposibila (din puct de vedere legal) as putea sa ma folosesc de "Munca la domiciliu"?
Am inteles treaba cu neobligatia de a autentifica acest contract la notar. Insa am o problema. Sediul firmei este in Brasov, comodatorul nu este membru al firmei si este din Dambovita, la fel si masina. Se poate incheia un contract de comodat in acest caz? ...Sau sunt cam retard si nu prea inteleg ce face contractul asta :))
Am un SRL in care doresc sa fac niste angajari, insa am o mica problema aici. As dori sa le fac un contract sau ce o fi ala in care sa fiu obligat sa le dau remuneratia numai in cazul in care sunt productivi. Nu sa stea cu burta la soare si sa primeasca minimu' pe economie. Daca sunt profitabili atunci au si salarii pe masura (mai bine spus procentaj din ceea ce produc)