avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat

Am inteles treaba cu neobligatia de a autentifica acest contract la notar. Insa am o problema. Sediul firmei este in Brasov, comodatorul nu este membru al firmei si este din Dambovita, la fel si masina. Se poate incheia un contract de comodat in acest caz? ...Sau sunt cam retard si nu prea inteleg ce face contractul asta :))
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 12:14, 19 Aprilie 2006
Este un simplu imprumut de folosinta.
deci sa inteleg ca nu conteaza domiciliul partilor (ma refer canu sunt din acelasi judet)
nu este nici o problema

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Apollo_ro Apollo_ro Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu o solutie pentru urmatoarea problema. Am in folosinta o masina, proprietate a tatalui meu. Vreau sa obtin un loc de parcare ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!!!!!!!!! contract de comodat valica_21 valica_21 VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT. VREAU SA CUMPAR O MASINA DE LA CINEVA DAR FARA SA O IAU PE NUMELE MEU. PROPRIETARUL MASINII VREA SA FACEM UN ACT. CE SA FAC ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat sica90 sica90 Buna seara!Am si eu o problema si nu gasesc nicaieri unde sa o rezolv.Vreau sa le fac parintilor meu un contract de comodat pentru a conduce masina trecuta pe ... (vezi toată discuția)