avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca de la distanta si munca la domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca de la distanta si munca la domiciliu

Ma impiedica ceva (din punct legal vorbind) sa angajez o persoana care are domiciliul in Dambovita si flotant in Bucuresti, iar firma este din Brasov. Dar daca prima varianta este imposibila (din puct de vedere legal) as putea sa ma folosesc de "Munca la domiciliu"?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 11:21, 20 Aprilie 2006
nu va impiedica nimic
Ultima modificare: Joi, 20 Aprilie 2006
romibaro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier din alta localitate decat cea de domiciliu SorynF SorynF IGP Bucuresti elibereaza cazier judiciar pt persoane fizice? Persoana are domiciliul in Dambovita si nu are timp sa ajunga acolo.Multumesc (vezi toată discuția)
Transcrierea fiscala a masinii mirel_zahir mirel_zahir Buna ziua, In urma casatoriei am schimbat buletinul cu noul nume si noua adresa. Ca urmare, am demarat procedura de transcriere fiscala a masinii ... (vezi toată discuția)
Srl cu sediul in alt judet si cu activitate in altul mefistos mefistos Buna ziua, as dori sa stiu daca un SRL cu sediul social in alt judet(Dambovita) si cu angajati cu domiciliul in Bucuresti (unde isi desfasoara activitatea de ... (vezi toată discuția)