avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL cu sediul in alt judet si cu activitate in altul
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL cu sediul in alt judet si cu activitate in altul

Buna ziua, as dori sa stiu daca un SRL cu sediul social in alt judet(Dambovita) si cu angajati cu domiciliul in Bucuresti (unde isi desfasoara activitatea de constructii) trebuie sa depuna contributiile catre stat la autoritatiile publice unde are sediul social sau unde isi desfasoara activitatea firma? Inregistrarile contabile trebuie facute neaparat de un contabil din judetul unde are sediul social?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 22:08, 22 Iunie 2009
Daca se desfasoara activitatea in alt judet inseamna ca ati constituit punct de lucru acolo, unde se desfasoara activitatea concret?
Eu zic ca nu trebuie un contabil de la puctul de lucru, poate depune situatiile si contabilul de la sediul firmei, dar acestea trebuie depuse in judetul unde se desfasoara activitatea, unde este punctul de lucru.
Daca nu este constituit punct de lucru apoi e clar, numai unde e sediul puteti depune situatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont srl clepsidra clepsidra doresc sa-mi deschid un srl in alt judet decat ilfov. dar doresc sa am punct de lucru in bucuresti si activitatea tot in bucuresti. intrebarea se pune: unde ... (vezi toată discuția)
Deschidere sediu secundar(punct de lucru) george constantin george constantin Buna ziua, Sunt detinatorul unui teren unde as dori sa amplasez un chiosc, o casuta de genul celor amplasate in zona Unirii.Sediul social al firmei este ... (vezi toată discuția)
Punctul de lucru:ce este si la ce ne ajuta? nbck nbck Buna ziua, Sunt un tanar intreprinzator, absolvent de facultate care nu stie cand suntem obligati sa deschidem si la ce ne ajuta un punct de lucru. Am o ... (vezi toată discuția)