avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Activitate laslau

Activitate laslau

Răspuns la discuția Ajutorul de deces pentru salariat
si totusi nu s-a rezolvat nimic ,cei de la firma ,mai exact contabila ,se pare ca nu cunoaste legea ,si nu acorda aceasta suma de bani ,ea sustinand ca de fapt ,ea a acordat banii ,mai exact suma de 1400 de lei! totusi ce s-ar putea face in continuare?
Răspuns la discuția Ajutorul de deces pentru salariat
aceasta suma s-a primit in baza ccm ca ajutor de inmormantare!
Răspuns la discuția Ajutorul de deces pentru salariat
SOTIA A PRIMIT DOAR 1400 LEI ,ADICA DOUA SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI DE MUNCA ARATAT DE CEI DE LA FIRMA! IAR DE SUMA DE 2100 LEI CARE SE ACORDA IN ASTFEL DE CAZURI, NIMIC....
colegul meu de serviciu a decedat in urma cu 2 luni,iar sotia acestuia a primit ca ajutor de inmormantare doua salarii ,conform contactului colectiv de munca sau cam asa ceva...intrebarea mea este daca ar fi avut dreptul si la ajutorul de deces care se acorda in suma de 2100 lei? Pentru ca ,sotia colegului a fost la casa de pensii de unde a fost expediata rapid pe motiv ca firma trebuie sa se ocupe de asa ceva! Deci ,pana la urma ,familia lui a primit doar cele 2 salarii compensatorii de la firma undeva la 1400 lei ,in nici un caz cei 2100 de lei ,bani ce se acorda ca ajutor de deces! CE AR TREBUI SA FACA FAMILIA ACESTUIA?
Răspuns la discuția polita de asigurare
creditul nu este ipotecar este unul de nevoi personale
intrebarea mea este daca pot cere firmei de asigurare o copie dupa asigurarea tatalui meu deoarece nu dispunem de ea ?Dar daca tatal meu a avut o boala cronica nedeclarata la asigurator dar care nu i-a cauzat decesul mai poate fi despagubit de asigurator?
Tatal meu care a decedat in urma cu doua luni. Avea rata la o banca si avea si o polita de asigurare in acelasi timp. Ratele sant pana in 2013 .Intrebarea mea este daca a avut vreo boala cronica societatea de asigurare te despagubeste in cazul nostru platind mai departe ratele la banca?
Răspuns la discuția case legea 112
are mostenitori dar ei nu au nici o pretentie deoarece in aceasta casa pe vremea in care era doar inchiriata statea doar tatal lor iar cand aceasta casa s-a cumparat de la Fondul locatiV banii au fost dati de parintii mei. Ei nu au pretentii i cunoastem bine !Din pacate unul dintre parintii mei a decedat si nu stiu oare ar fi mai bine ca mama sa ne treaca si pe noi copii in aceata vanzare -cumparare?
Discuție case legea 112
parintii mei au incheiat in urma cu 8 ani o PROMISIUNE BILATERALA DE VANZARE -CUMPARARE a unei case cu legea 112 ei fiind cumparatorii acestei case.Au incheiat la notar toate actele si anume promisiunea -bilaterala de vanzare cumparare au dat banii vanzatorului au fost trecuti si in cartea funciara ,deci totul este in regula in acest sens.Aceste case conform legii nu pot fi instrainate timp de 10 ani iar acesti ani expira in 2013 atunci cand se poate intabula casa pe numele mamei mele conform actului facut la notar.Problema este ca vanzatorul este grav bolnav si intrebarea mea este ce se intampla daca DOAMNE-fereste decedeaza cum mai putem transcrie casa?Mai trebuie facute si alte acte sau este de ajuns acea promisiune de vanzare -cumparare.
Discuție zile libere
cate zile libere se acorda pt un deces ? tatal meu a decedat si m-au acordat 3 zile