avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... polita de asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

polita de asigurare

intrebarea mea este daca pot cere firmei de asigurare o copie dupa asigurarea tatalui meu deoarece nu dispunem de ea ?Dar daca tatal meu a avut o boala cronica nedeclarata la asigurator dar care nu i-a cauzat decesul mai poate fi despagubit de asigurator?
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 08:26, 27 Martie 2011
Poate fi despagubit de asigurator!si va fi despagubit!daca e cum spuneti dumneavoastra.inaintati o cerere firmei de asigurare cu privire la copie asupra politei...este importanta natura acesteia
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Martie 2011
avocat33, utilizator
Atat la asigurator cat si la banca vi se poate inmana o copie dupa polita. In ce priveste cealalta intrebare raspunsul este da , puteti fi despagubit daca decesul nu s-a datorat bolii cronice de care suferea tatal dv dar de regula in cauza mortii de pe certificatul de deces boala cronica de care suferea va apare ca una din cauzele decesului. Nu vreau sa va dezamagesc dar e bine sa va asteptati si la un asemenea deznodamant.
DA...se poate solicita eliberarea unui duplicat.
Puteti primi despagubiri doar daca decesul a survenit din alta cauza decat acea boala cronica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri in caz de deces spiridon alina spiridon alina in urma decesului mamei ca sa putem lua despagubirea de viata ni se cere certificatul medical constatator al decesului dar in el apare ca a avut epilepsie.oare ... (vezi toată discuția)
Polita de asigurare laslau laslau Tatal meu care a decedat in urma cu doua luni. Avea rata la o banca si avea si o polita de asigurare in acelasi timp. Ratele sant pana in 2013 .Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatăl meu care a decedat recent, avea un credit de ... Sorinelol Sorinelol Buna ziua, Tatăl meu care a decedat recent, avea un credit de nevoi personale cu asigurare la BCR. După deces am pus la dispoziție asiguratorului toate ... (vezi toată discuția)