avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Activitate thecosty83

Activitate thecosty83

Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Larisa Dudciuc a scris:

Buna Thecosty...,
Acum aveti sanse maxime de recuperare doar pe calea instantei avand in vedere raspunsul de la CEJ care va este FAVORABIL,impreuna cu cheltuielile de judecata si dobanda, care in cazul d-voastra e mare, aceasta in situatia in care actionati profesionist cu un av care stie astfel de cauze.
De unde sunteti?
Parerea mea este ca un av nu se cauta ducandu-te pe la Judecatorie si pe care-l gasesti il angajezi, ci ca un dr dupa referinte,daca nu vrei sa ai surprize si mai mari...........



Sunt din Suceava si as fi foarte recunoscator daca -mi recomandati un avocat sau poate ma ajutati dumneavoastra care ar fi pasii de urmat..? VA MULTUMESC MULT =D>:worthy:
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
Larisa Dudciuc

BUNA ZIUA , VA ROG sa-mi spune-ti ..am platit taxa de poluare la data de 11/08/2008 in val. de 7000 ron se poate recupera in vreun fel??? VA MULTUMESC ANTICIPAT.:worthy:
am platit taxa la trezoreria Radauti-Suceava ...astept raspuns!!!
Răspuns la discuția recuperare taxa auto
buna ziua si eu am platit taxa de poluare in val.6986 ron pe data de 11/07/2008 se poate recupera in vreun fel?? daca da cum? multumesc
Buna va rog sa-mi spune-ti daca pot sa recuperez taxa de poluare in val. de 6986 ron platita la data 11/07/2008 ??? va multumesc anticipat!!!!!!!
va rog sa-mi spune-ti ...am platit taxa de poluare in val.de 6986 ron la data de 11/07/2008 am vreo sansa sa-mi recuperez banii? daca da.. cum procedez? va multumesc anticipat!!!!!!!!
BUNA ZIUA , VA ROG SA-MI SPUNE-TI CE SANSE AM SA-MI RECUPEREZ TAXA DE POLUARE IN VALOARE DE 6986 RON PLATITA LA 11/07/2008... SI CUM REBUIE SA PROCEDEZ. VA MULTUMESC ANTICIPAT