Buna ziua,
Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost informata ca este posibil ca apoi sa fie transferat la alt penitenciar in alt oras,desi el si-ar dori sa execute tot in judetul din care este.Am inteles ca de la Bucuresti vine hotararea si as vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate sa fie mutat tot in judet,nu in alta parte.Va multumesc
Va rog mult,imi puteti da vreo idee cum am mai putea amana un dosar aflat deja la curtea de apel si amanat pana acum pe motive medicale ale avocatei si inca o data pe motiv de aducere de noi probe.mai exista vreo cale de amanare?va rog mult de tot,daca stiti,ajutati-ma cu o idee.va multumesc
el a fost condamnat acum 4 ani si jumatate pt furt si a executat 4 luni si apoi a luat cu suspendare 2 ani jumatate in care a fost prins fara permis conducand si acum s judeca la curtea de apel deja si pana acum hotararile au fost sa execute ce avea dinainte si inca 6 luni.presupun k nu mai exista nicio posibilitate de scapare dar ma gandeam k in toamna s-ar fi prescris fapta de acum 5 ani.oare nu se prescrie tot sau sa scape tot cu suspendare?desi am inteles k suspendare peste suspendare s da foarte greu.
pentru savarsirea unei fapte acum 4 ani si jumatate,daca s-a dat 2 ani cu suspendare si in perioada aceasta de 2 ani s-a mai inceput un dosar penal care se judeca si in momentul actual,nu exista posibilitatea sa se prescrie fapta d acum 5 ani peste cateva luni si sa nu s mai dea cu executare acum la finalul acestui proces?va rog mult raspundeti-mi daca stiti.va multumesc
buna seara,
as fi interesata daca exista cumva vreo posibilitate sa se poata da examenul de bacalaureat de catre un detinut?va rog mult sa ma ajutati daca stiti ceva referitor la acest subiect,va multumesc
Buna seara,
logodnicul meu a avut o condamnare anterioara d 1 an si jumatate cu suspendare din care a executat 4 luni iar acum pentru ca a fost condamnat din nou in termenul deincercare la 6 luni,se aduna cu ce avea cu suspendare,acum fiind obligat la executie.intrebarea mea este cat va trebui sa execute,dupa cat timp poate cere eliberare conditionata si cat se scade daca o sa munceasca.as vrea sa stiu exact daca se poate cat va executa,va rog mult.va multumesc anticipat pentru raspuns.