Va rog mult,imi puteti da vreo idee cum am mai putea amana un dosar aflat deja la curtea de apel si amanat pana acum pe motive medicale ale avocatei si inca o data pe motiv de aducere de noi probe.mai exista vreo cale de amanare?va rog mult de tot,daca stiti,ajutati-ma cu o idee.va multumesc
vorbiti cu un avocat in privat. sau eventual intrebati avocata dvs;banuiesc ca de aceea ati achitat un onorariu, sa va gaseasca si solutii.
ca idee;exista si cateva variante care pot fi uzitate pentru amanarea procesului dvs
vorbiti cu un avocat in privat. sau eventual intrebati avocata dvs;banuiesc ca de aceea ati achitat un onorariu, sa va gaseasca si solutii.
ca idee;exista si cateva variante care pot fi uzitate pentru amanarea procesului dvs
Sunt perfect de acord cu colegul avocat Gabriel.
Mai ramane sa va internati si dvs. in spital si sa depuna dovada avocatul dvs.
Arestare
Roza3
Buna ziua am mai pus intrebarea aceasta azi am nevoie urgent d un raspuns ,concubinul meu ia dat condamnare de 5 ani si 8 luni mai are coada 444zile ,pe dată ... (vezi toată discuția)
Acuzat in dosar penal
lex64
fratele meu este chemat in judecata pe 10 .11.2010,ca complice la talharie.nu s-a dus la nici o audiere,nici o declaratie,neavand parinti, deoarece nu ... (vezi toată discuția)