avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... prescriptie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

prescriptie

pentru savarsirea unei fapte acum 4 ani si jumatate,daca s-a dat 2 ani cu suspendare si in perioada aceasta de 2 ani s-a mai inceput un dosar penal care se judeca si in momentul actual,nu exista posibilitatea sa se prescrie fapta d acum 5 ani peste cateva luni si sa nu s mai dea cu executare acum la finalul acestui proces?va rog mult raspundeti-mi daca stiti.va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 00:03, 1 Martie 2011
Daca fapta este savarsita in perioada termenului de incercare nu opereaza institutia prescriptiei cum ati numit-o dvs.Situatia nu este roza,sunteti in faza de recidiva postcondamnatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare pedeapsa executata Alexandraxxx Alexandraxxx Se poate mentine revocarea unei pedepse daca a mai fost revocata odata si a fost si executata? (vezi toată discuția)
Caracterizare data de vecini elena_h elena_h Buna seara, Prietenul meu are un dosar penal si are nevoie de o caracterizare de la niste vecini,daca ma puteti ajuta.va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Recidiva gap-adi gap-adi in 2005 am avut o condamnare cu suspendare de 2 ani in 2008 am avut un accident auto fara victime dar cu alcool peste limita admisa (vezi toată discuția)