avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... caracterizare data de vecini
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

caracterizare data de vecini

Buna seara,
Prietenul meu are un dosar penal si are nevoie de o caracterizare de la niste vecini,daca ma puteti ajuta.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:39, 1 Martie 2011
Precizati contextul in care este necesara caracterizarea
pai ati putea sa-i chemati ca martori.
sau ar putea sa recunoasca savarsirea infractiunii daca nu s-a dat citire rechizitoriului si beneficiaza de prev aduse de legea 202/2010.
el a fost condamnat acum 4 ani si jumatate pt furt si a executat 4 luni si apoi a luat cu suspendare 2 ani jumatate in care a fost prins fara permis conducand si acum s judeca la curtea de apel deja si pana acum hotararile au fost sa execute ce avea dinainte si inca 6 luni.presupun k nu mai exista nicio posibilitate de scapare dar ma gandeam k in toamna s-ar fi prescris fapta de acum 5 ani.oare nu se prescrie tot sau sa scape tot cu suspendare?desi am inteles k suspendare peste suspendare s da foarte greu.
sa nu mai spere din punctul meu de vedere deoarece fapta savarsita in termenul de incercare ii atrage recidiva si in proportie foarte mare va primi cu executare la care se va adauga si suspendarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare dar nu este de gasit R33a R33a as dorii sa stiu si eu va rog in cazul in care exista un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea iar cel urmarit nu este de gasit momentan .. in viitor ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare zaharia mirela zaharia mirela va rog din suflet sa ma ajutati.....sotul meu are o condamnare cu suspenare de 1 an jumate si recent a savarsit o alta fapta cu caracter penal...complice in ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare-mai poate beneficia de disp.art 320 ind.1 c.proc.pen.? adina2oo6 adina2oo6 daca a fost condamnat la 4 ani si jumatate cu executare dar in dosar nu s-a recunoscut fapta si s-a dat sentinta definitiva pentru inselaciune,se poate ... (vezi toată discuția)