avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Condamnare cu executare-mai poate beneficia de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Condamnare cu executare-mai poate beneficia de disp.art 320 ind.1 c.proc.pen.?

daca a fost condamnat la 4 ani si jumatate cu executare dar in dosar nu s-a recunoscut fapta si s-a dat sentinta definitiva pentru inselaciune,se poate beneficia de art 320 cp daca recunoaste ca a savarsit fapta? se poate reduce cu 1/3 pedeapsa? sau trebuia de la inceput sa recunoasca?
Acum nu se mai poate, ar fi trebuit să facă recunoaşterea până la data citirii rechizitoriului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 320 ind.1 din mica reforma. Adyonela Adyonela Buna seara. Inculpatul \"X\" a fost condamnat la 4 ani cu executare din 02.06.2010 fiind incadrat la \"inselaciune\". Este la prima abatere, nu are mandat ... (vezi toată discuția)
Reduceea pedepsei cristina_23 cristina_23 as avea si eu o intrebare.daca cineva este deja condamnat se poate sa i se reduca pedeapsa in cazul in care a recunoscut fapta?am citit ca a fost aprobata ... (vezi toată discuția)
Neacceptarea in instanta a recunoasterii vinovatiei inculpatului sacre_blue28 sacre_blue28 Buna ziua. As vrea sa stiu daca urmatoarea situatie este posibila: in cazul unui recurs (infractiunea de vatamare corporala din culpa, accident auto, ... (vezi toată discuția)