Nu stiu cum sa procedez,si ce trebuie sa fac,am o fetita de 8 ani si primeste pensie alimentara de la tatal ei,asta dupa ce l-am chemat in instanta.
In luna Martie anul acesta am primit pensia pe luniile din urma (adica ianuarie si februarie) 300lei,si atat din Martie si pana azi nu am mai vazut nici un ban
Am vorbit cu el si a spus ca tribunalul nu are ce sa ii faca daca ma duc sa il reclam,deoarece are la mana faptul ca este in disponibilitate de plata (adica nu mai lucreaza)
Pana in luna Martie mi-am respectat decizia de a isi vedea fata o data la doua saptamani (mentionez el nu si-a cerut dreptul in instanta de a-si vedea copilul)am hotarat eu sa o vada o data la doua saptamani.
Din Martie si pana acum am refuzat sa ii mai dau fata pana nu este la zii cu plata pensiei.
Si vreau sa stiu daca se poate face ceva in cazul asta,adica daca nu are loc de munca,statul nu il mai obliga sa plateasca pensia alimentara sau cum?
Si daca o sa am probleme in cazul in care am refuzat sa isi mai viziteze fata,pana nu este cu plata la zii?
Astept un raspuns cat mai concret fiindca nu stiu ce sa mai fac. Multumesc
ok am inteles asta,si va multumesc.Dar cum adica un agent Vodafone te minte si eu trebuie sa platesc practic in continuare abonamentul de internet.Practic acel agent m-a mintit cu o oferta neexistenta,si mama refuzand sa primeasca acel pachet cu modem gratuit,agenta insistand ca de ce sa refuze oferta care i se cuvine.Eu nu pot sa reclam agenta pentru inselaciune?adica isi bate joc de clienti si noi sa platim ceva care nu ne este de folos.Nu cred ca nu se poate gasi o rezolvare.a fost si la sediul mare din Charles de Gaulle din sectorul 1 si i s-a spus ca ei nu lucreaza cu publicul.
Mama mea este client [editat] de multi ani,acum 2 luni a fost sunata de un agent [editat] cum ca fiind client vechii poate beneficia de un modem pentru internet absolut gratuit,indiferent daca il foloseste sau nu,nu va plati nimic,ba mai mult i se va micsora factura la 60 lei,nu va mai plati facturi de peste 1 milion,si va avea incluse in abonamentul de voce 500min in retea,si nu stiu cate alte optiuni,mama explicandu-i agentei ca nu are nevoie de internet si modem deoarece nu ii foloseste,i-a spus doamnei de la Vodafone ca o sa vina la sediu sa vada ce este cu oferta asta,spunandu-i ca refuza modemul,la care agenta a spus ca nu poate sa vina la sediu fiindca pachetul va fii trimis prin curier si nu va trebui decat sa semneze pt el si o copie de buletin,toate bune si frumoase a semnat a luat pachetul care nu l-a deschis pana acum dar in schimb plateste un abonament de internet in valoare de 37,93 lei,si [editat] se da intr-o parte in alta ca a semnat contractul,ba sa faca un formular de cerere apel ca sa asculte ei convorbirea sa vada daca intradevar agenta a mintit-o pe mama la telefon,ba sa sunam la *222 si nu se rezolva nimic ,in continuare mama platind un abonament care nu ii foloseste la nimic,Pe cine trebuie sa dau in judecata fiindca m-a mintit agenta [editat] ?pe agent sau compania de telefonie si internet?astept raspuns va rog frumos cat mai repede posibil,Multumesc.
Buna ziua,am o serie de intrebari fara raspuns,sper sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns concret,de pe acest forum.Sa incep cu inceputul,Ma-m angajat acum 3 anii la un magazin alimentar,ca vanzatoare,neavand pana atunci carte de munca,patroana mi-a dat sa semnez un contract,bineinteles ne-complectat,dupa o saptamana imi da contractul in brate complectat cu durata muncii-4 ore pe zi adica-20 de ore pe saptamana si salariul de 250 lei. In realitate lucram o zi de la 6:30 pana la 22:30 si a doua zi liber,salariu de 800lei,i-am spus sa imi treaca salariu minim pe economie pe contract,dansa a spus ca nu are voie fiindca nu am experienta sau un curs de vanzatoare,cu toate ca eu stiam ca se poate trece muncitor necalificat in contract,mi-a mai spus de asemenea ca nu ma incalzeste cu nimic daca imi trece minimul pe economie in contract,ba mai mult daca vreau neaparat o sa iau bani mai putini deoarece trebuie sa imi plateasca impozitul la stat,sau iau aceeasi banii ca salariu si ii aduc de acasa banii pentru impozit,bineinteles ca nu mi-a schimbat nimic,in anul 2010,in decembrie ma-m hotarat sa renunt la locul de munca,ia-m spus ca pe data de 15 este ultima zii a mea de munca,ok a venit data de 15 mi-a dat salariul si atat.Cu toate ca la angajare mi-a oprit bani munciti pe doua saptamani,drept gaj 200 lei.Pe data de 30 decembrie a spus ca m-ii da,toate bune si frumoase ajung la magazin o intreb daca imi da bani si dansa imi spune 'Iti dau acum 1 mil si inca 1 mil luna viitoare'. si atat,plec acasa cu milionul in buzunar,ok pe data de 15 ianuarie ma duc la magazin intreb daca imi da si mie cineva banii,m-ii se spune ca nu a fost vanzare,sa vin pe 30 ian. ca m-ii da atunci,plec ma duc si iar vin pe data de 3 februarie si imi da 50 lei asa in scarba o colega,de ceilalti 50 lei,nu mai stie nimeni daca o sa m-ii dea,vreau sa stiu daca pot sa reclam undeva chestia asta,sa imi pot cere drepturile pentru faptul ca a facut contractul cum a vrut ea,neavand nici o legatura cu programul care il lucram in realitate,oricum sunt nereguli la toate angajatele din magazinul ala,si fata de contracte si de igiena din magazin,dar a scapat de fiecare data de OPC si alte controale dand mita decat sa ia amenda.Va multumesc frumos si astept raspuns.