Buna ziua,
Sunt agent de vanzari la o firma de produse cosmetice. Acum 6 luni am dat o comanda unui salon de infrumusetare de 2000 lei cu plata la termen. Termenul de plata s-a dus de mult si nu mai pot lua legatura cu administratorul societatii, nu mai are numarul respectiv de telefon, iar salonul s-a inchis. Dansa este din Ploiesti, iar salonul se afla in Bucuresti. Cum pot obtine domiciliu dansei pentru a putea vorbi cu ea pentru a-mi recupera datoria? Cum o pot gasi? Va multumesc anticipat. Sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.
Am achizitionat putin timp in urma niste produse electrocasnice in rate, despartindu-ma de persoana respectiva m-am mutat, insa produsele nu le-am luat. Acum luna de luna fostul meu prieten intarzie cu rata intentionat ca eu sa-l sun sa aiba motiv sa mai vorbeasca cu mine. Nici produsele nu vrea sa mi le dea, nici rata nu o plateste la timp, nici nu vrea sa faca lichidarea ratelor si nici sa ia rata asupra lui nu vrea desi are banii necesari si nefiind o suma foarte mare. El sta in chirie. Cum as putea sa iau produsele de la el? Va multumesc anticipat.
As dori sa va intreb ce se intampla daca nu reusesc sa scap de firma si ajung la proces si la executare silita, daca firma nu detine nici un bun, ce mi se poate intampla?
Buna ziua, am o firma cu o datorie de 20.000 lei la stat la care sunt asociat unic. Am incercat sa o cesionez cuiva dar dosarul a fost blocat deoarece am incercat s-o cesionez direct, fara majorare de capital. Daca am dosarul blocat se mai pot face operatiuni la registrul comertului? Cat m-ar costa daca as vrea sa o dau? Va multumesc anticipat.