avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Activitate leonardniculescu

Activitate leonardniculescu

cum as putea sa o fac pe fosta sa plateasca pensia alimentara , tinind cont ca a fost hotarita prin ordin judecatoresc , iar de la stabilirea ei , nu a platit deloc adica de 4 luni, fara sa o bag la inchisoare?
am vreo sansa daca ea a plecat de acasa si copilul a ramas la mine si am dovezi ca are un job imoral
as vrea sa stiu daca am probe in legatura cu lipsa de moralitate a mamei as putea sa obtin custodia copilulu ca tata
ce sanse am sa obtin copilul daca am doveza sotia lucreaza la videochat
eu de fapt vreau doar ca copilul sa stea cu mine intrucit ea de aproape 2 luni nu a venit sa vada copilul decit de 3 ori e clar ca copilul nu prea o intereseaza
am mai pus citeva intrebari si la ultimele nu prea am primit raspunsuri. deci sotia a parasit domiciu conjugal pe 24.02 2011 si a venit la copil de 3 ori pina in ziua de azi si a sunat de 5 ori sa vb cu ea
nu am mai primit nici un raspuns si mi-a venit si o cerere de dezabonare si nu stiu de ce
am 2 martori doua prietene comune , apropo de ce adeterminat-o nu stiu dar unde s-a indreptat dupupa ce a plecat cred ca spune tot (adica a plecat si s-a angajat la un studio videochat fapt descoperit de mine dupa adresele ei de mess si skype
si de cind a plecat de acasa s-a angajat la video chat din cite stiu eu e angajata cu carte de munca acolo
eu am scris chestia asta in cererea de divort la tribunal nu stiam ca trebui sa fac plingere la parchet