avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... neplata pensiei alimentare de catre mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

neplata pensiei alimentare de catre mama

cum as putea sa o fac pe fosta sa plateasca pensia alimentara , tinind cont ca a fost hotarita prin ordin judecatoresc , iar de la stabilirea ei , nu a platit deloc adica de 4 luni, fara sa o bag la inchisoare?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 20:36, 10 Octombrie 2011
Mergeti cu hotararea instantei la un executor judecatoresc.
Sa o executati silit pe baza hotararii prin care s-a stabilit pensia de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Adina popa Adina popa Fostul meu sot a primit hotararea judecatoreasca pentru a plati pensia alimentara copilor de cand am inaintat divortul dar nu vrea sa plateasca ce pot face (vezi toată discuția)
Neplată pensie alimentară 3 luni consecutiv și peste Gabriela F. Gabriela F. Bună ziua, Am un copil în vârstă de 4 ani. Tatăl lui n-a mai plătit pensia alimentară din luna februarie inclusiv și suntem în luna mai. Vă ... (vezi toată discuția)
Sulta maria clara maria clara Buna ziua! As avea nevoie de un sfat. In urma divortului sotul trebuie sa imi plateasca o sulta lunara, in euro . problema e ca niciodata nu mi-a platit la ... (vezi toată discuția)