avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... as vrea sa stiu cam ce sanse am ca tata sa obtin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

as vrea sa stiu cam ce sanse am ca tata sa obtin custodia copilului(copilul avind 6.4ani

am vreo sansa daca ea a plecat de acasa si copilul a ramas la mine si am dovezi ca are un job imoral
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 23:36, 13 Aprilie 2011
da, desigur. Formulati cerere de chemare in judecare prin care solicitati incredintarea copilului si plata pensiei alimentare de catre mama. Totul tine de probatoriu.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
Mihaela Enache, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare copil minor catre tata ContSters205085 ContSters205085 buna seara,va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a cere custodia fetitei mele in varsta de sase ani . Nu sunt casatorit legal cu mama fetitei ... (vezi toată discuția)
Actiune de divort cris2010 cris2010 Buna ziua, as dori sa stiu daca introduc actiunea de divort dar sotul nu este de acord avand si un copil de 10 ani , ce sanse am sa primesc custodia ... (vezi toată discuția)
Custodie si pensie alimentara Flo123 Flo123 Divortat, sentinta definitiva si irevocabila, fetita a ramas la mama, eu platesc pensie alimentara. Dupa un an, fetita s-a mutat la mine, mama ei a plecat in ... (vezi toată discuția)