avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Activitate geomavia

Activitate geomavia

Răspuns la discuția Repaus saptamanal
Multumesc
Răspuns la discuția Repaus saptamanal
freeelis,multumesc pentru raspuns,dar foarte evaziv.Mi-ai citat din Codul Muncii dar pe mine ma interesa un raspuns concret.
Fiica mea are servici cu program inegal.Lunar,4-5 zile lucreaza cate 3-4 ore de noapte,respectiv pana la orele 01,30-02.30.Lucreaza si sambetele si duminicile avand liber in cursul saptamanii doua zile consecutiv.La salariu beneficiaza de un spor pentru SD de 1 leu lunar.E corect ce se intampla si daca nu cum sa procedeze?
Răspuns la discuția proces
Va multumesc
Discuție proces
In 03.01.2012 am primit o somatie cu executare pentru suma de 455 Ron,proces ce a fost suspendat si pe care acum l-am repus pe rol.Nu mi s-a comunicat de unde parvine aceasta suma ci numai faptul ca este din anul 2006.Ce pot spune la proces pentru ca situatia financiara ma obliga sa ma reprezint singur?
In 2005 am girat pe cineva pentru suma de 3000 E.pe o perioada de 10 ani.Persoana nu a mai achitat din 2009 si eu sunt bombardat cu telefoane in care mi se specifica sa platesc restul de credit ramas.Atat titulara contractului cat si sotul acesteia locuiesc la aceeasi adresa si au servici amindoi.Ce pot pati eu?