avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proces
Discuție deschisă în Executare silită

proces

In 03.01.2012 am primit o somatie cu executare pentru suma de 455 Ron,proces ce a fost suspendat si pe care acum l-am repus pe rol.Nu mi s-a comunicat de unde parvine aceasta suma ci numai faptul ca este din anul 2006.Ce pot spune la proces pentru ca situatia financiara ma obliga sa ma reprezint singur?
Cel mai recent răspuns: geomavia , utilizator 22:34, 18 Martie 2013
Mie imi pare a fi un dosar perimat, dar daca spuneti ca l-ati repus pe rol atunci pe fondul dosarului invocati prescriptia.
Initial studiati cu atentie documentele existente la dosar functie de care va puteti forma strategia de aparare
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii cristian7002 cristian7002 Buna ziua, Va cer ajutorul si sfatul in următoarea problema: Am un debitor pe societate care are sa-mi dea bani din 2008 iar pe data de 29.04.2010 am depus ... (vezi toată discuția)
Apel s.stefan s.stefan Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla cand hotararea judecatoreasca a ramas definitiva. Mai exact daca s-a facut apel sau nu. Intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)
Perimat- repunere pe rol sau ..? alinacot alinacot buna, am si eu o intrebare. am deschis un proces de divort in anul 2010 la care fostul sot a facut apel pe baza culpei comune.pe apel nu s-a mai prezentat iar ... (vezi toată discuția)