avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters195932

Activitate ContSters195932

Conform reglementarilor actuale, parintele poate pleca din tara impreuna cu minorul daca are hotarare definitiva si irevocabila. Sa presupunem ca se stabileste in alta tara. Intrebarea este : cum ramane cu programul de vizitare a minorului de catre celalalt parinte?
Răspuns la discuția gradatie merit invatamant
Intrebarea se referea la faptul daca s-a intrerupt pe 2 ani virarea banilor, sau au fost folositi de scoala in alte scopuri.Nu ca s-a folosit cineva personal de ei.
Răspuns la discuția gradatie merit invatamant
Multumesc pt. raspuns.
Ce s-a intamplat cu banii pe perioada de 2 ani cat am lipsit de la catedra?
Am obtinut gradatie de merit. Am beneficiat de ea 1 an, dupa care, din septembrie 2009 am intrat in concediu pt.ingrijire copil pt.2 ani. Urmeaza sa ma intorc la munca in septembrie 2011. Cat timp o sa mai primesc gradatia ? 1 singur an sau 3 ? In metodologie scrie ca se acorda pe o perioada EFECTIVA de 4 ani.
Multumesc.
Am cumparat o casa in 1990 cu legea 112. Pe terenul de sub casa si curte(330mp) am platit chirie la primarie pana acum 2 luni cand am cumparat si terenul. Intrebarea mea este : daca doresc sa vand casa si terenul ,se poate? Pt.casa stiu ca nu mai sunt probleme,trecand deja termenul de 10 ani, dar pentru teren? trebuie sa astept cativa ani pt.a fi legala treanzactia?
Multumesc.