avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare teren primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare teren primarie

Am cumparat o casa in 1990 cu legea 112. Pe terenul de sub casa si curte(330mp) am platit chirie la primarie pana acum 2 luni cand am cumparat si terenul. Intrebarea mea este : daca doresc sa vand casa si terenul ,se poate? Pt.casa stiu ca nu mai sunt probleme,trecand deja termenul de 10 ani, dar pentru teren? trebuie sa astept cativa ani pt.a fi legala treanzactia?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Intrebare-legea 112/1995 zeuss zeuss pot obliga Primaria pe calea instantei, sa-mi vanda mie terenul - curtea casei pe care eu am cumparat-o cu legea 112? prin legea 112/1995 am cumparat casa dar ... (vezi toată discuția)
Teren casa preluat prin legea 58/74 ioanador2006 ioanador2006 Buna seara, m-am uitat astazi mai atent prin actele casei in care locuiesc cu mama . Situatia acestei case este urmatoarea ; Suprafata totala de este 690 mp ... (vezi toată discuția)
Un sfat va rog Cotty Cotty am cumparat un imobil in baza legii 112/1995 dar primaria refuza sa-mi vanda terenul de 11 mp aferent curtii casei. ce pot face ca sa oblig primaria sa-mi ... (vezi toată discuția)