avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare-legea 112/1995
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare-legea 112/1995

pot obliga Primaria pe calea instantei, sa-mi vanda mie terenul - curtea casei pe care eu am cumparat-o cu legea 112?
prin legea 112/1995 am cumparat casa dar minus curtea casei pt care si azi platesc primariei chirie. pot sa oblig pe cale judecatoreasca Primaria sa-mi vanda mie curtea?
curtea are numai cativa mp si eu sunt unicul proprietar al casei.#-o

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog Cotty Cotty am cumparat un imobil in baza legii 112/1995 dar primaria refuza sa-mi vanda terenul de 11 mp aferent curtii casei. ce pot face ca sa oblig primaria sa-mi ... (vezi toată discuția)
Casa proprietate personala curtea si gradina proprietatea statului gabitzu_l gabitzu_l Socrii mei locuiesc la tara. Au cumparat casa cu legea 112 in 1996 si au achitat-o integral in anul 2000. Prin proces cu primaria comunei le-au fost atribuiti ... (vezi toată discuția)
Casa cumparata pe legea 112 emiliacob emiliacob am si eu o casa cumparata pe legea 112/1995 in bucuresti. ma intereseaza daca pot cumpara curtea casei, pt care momentan platesc chirie. (vezi toată discuția)