avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa cumparata pe legea 112
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa cumparata pe legea 112

am si eu o casa cumparata pe legea 112/1995 in bucuresti. ma intereseaza daca pot cumpara curtea casei, pt care momentan platesc chirie.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 00:28, 4 Noiembrie 2011
...faceti o cerere la primarie sa vi se atribuie prin ordinul prefectului terenul...exista o diversitate de solutii in speta dvs...si pareri...insa am vazut ordine ale prefectului date pt teren aferent locuintei cumparate pe l 112...
emiliacob a scris:

am si eu o casa cumparata pe legea 112/1995 in bucuresti. ma intereseaza daca pot cumpara curtea casei, pt care momentan platesc chirie.

Corect ar fi fost ca vanzatorul, recte acel proprietar de stat sa fi avut in vedere si dispozitiile art.26 din legea invocata, prin care se vindea si terenul aferent cuvenit in cota indiviza! Aveti la dispozitie Legea nr.112/1995, cu modificarile si completarile ulterioare, si daca sunteti afectat de aceasta situatie, apelati la instanta de judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 112/1995 articolul 26 G.P. G.P. Daca poate cineva sa ma lamureasca cu privire la interpretarea art.26 din legea 112/1995 ultimul alineat cu referire la terenuri.Concret am o casa cumparata ... (vezi toată discuția)
Casa proprietate personala curtea si gradina proprietatea statului gabitzu_l gabitzu_l Socrii mei locuiesc la tara. Au cumparat casa cu legea 112 in 1996 si au achitat-o integral in anul 2000. Prin proces cu primaria comunei le-au fost atribuiti ... (vezi toată discuția)
Lege aplicabila pt.......teren aferent matray matray Buna ziua. Conform art.36 din Legea 18/1991,alin.(4) ..(citez)..Dispozitiile art. 23 raman valabile. Conform art.23 din Legea 18/1991, alin ... (vezi toată discuția)